دانلود فایل اکسل خام صورت‌ های مالی نمونه جدید

سلام خیلی خوشحالیم که به سامانه پایش حساب مراجعه کردید، با توجه به اهمیت صورت های مالی و نحوه ارائه گزارش به مدیریت و استفاده‌کنندگان صورت های مالی، در این پست امکان دانلود رایگان فایل اکسل صورت های مالی سال ۹۸ به بعد مطابق با آخرین تعییرات برای شما عزیزان فراهم شده‌ است.

منظور از صورت های مالی چیست؟
 

طبق بند ۸ استاندارد حسابداری شماره ۱، صورت های مالی،‌ ارائه ساختاریافته وضعیت مالی و عملکرد مالی واحد تجاری است. هدف صورت های مالی، ارائه اطلاعاتی درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی و جریانهای نقدی واحد تجاری است که برای تصمیم‌گیریهای اقتصادی طیف گسترده‌ای از استفاده‌کنندگان مفید باشد.

نتیجه فعالیت مالی یک شرکت در دوره زمانی در گزارش هایی ارائه می شود که به آنها “صورت های مالی” گفته می شود. این گزارش ها دارای چهارچوب و شکل خاصی می باشند که برای تهیه آن ها باید اصول حسابداری و استانداردهای حسابداری رعایت شود تا وضعیت و فعالیت شرکت به بهترین شکل ارائه گردد.

از سال ۱۳۹۸ فرمت صورت های مالی تغییراتی داشته است که می‌توانید در فرم اکسل انتهای متن این فرمت جدید را دریافت کنید. هم‌چنین با کلیک بر روی تغییرات استاندارد حسابداری شماره ۱ نحوه ارائه صورت های مالی تجدید نظر شده می‌توانید از جزئیات تغییرات مطلع شوید.

الف. صورت های مالی اساسی:

صورت سود و زیان برای دوره
صورت سود و زیان جامع برای دوره
صورت وضعیت مالی به تاریخ پایان دوره
صورت تغییرات در حقوق مالکانه برای دوره
صورت جریان‌های نقدی برای دوره

ب) یادداشتهای توضیحی، شامل اهم رویه‌های حسابداری و سایر اطلاعات توضیحی؛

پ) اطلاعات مقایسه‌ای دوره قبل طبق بندهای ۳۶ و ۳۷ استاندارد؛ و

ت) صورت وضعیت مالی به تاریخ ابتدای دوره قبل، در صورتی که واحد تجاری یک رویه حسابداری را با تسری به گذشته بکار گیرد یا اقلام صورت های مالی را با تسری به گذشته تجدید ارائه نماید، یا اقلام صورت های مالی را طبق بندهای ۳۹ تا ۴۱ تجدید طبقه بندی کند.

فایل اکسل صورت های مالی شامل چه مواردی است؟
 
  1. صورت سود و زیان
  2. صورت سود و زیان جامع
  3. صورت وضعیت مالی (ترازنامه)
  4. صورت تغییرات در حقوق مالکانه
  5. صورت جریانهای نقدی
  6. یادداشتهای توضیحی
  • تاریخچه فعالیت شرکت
  • مبنای تهیه صورت های مالی
  • خلاصه اهم رویه های حسابداری
  • یادداشتهای مربوط به اقلام مندرج در صورت های مالی و سایر اطلاعات مالی
 
تغییرات اساسی در صورت های مالی اساسی سازمان حسابرسی صورت های مالی نمونه سال ۱۴۰۰ اکسل
 

بر اساس استاندارد های حسابداری جدید تعداد صورت های مالی اساسی از چهار صورت مالی به پنج صورت مالی افزایش یافته است که به شرح زیر میباشد:

  • صورت سود و زیان
  • صورت سود و زیان جامع
  • صورت وضعیت مالی
  • صورت تغییرات در حقوق مالکانه
  • صورت جریان های نقدی
  •  
برخی تغییرات صورت گرفته در نحوه ارائه صورت های مالی در سال ۱۴۰۰ به شرح زیر میباشد:

صورت مالی جدیدی به نام صورت تغییرات در حقوق مالکانه به صورت های مالی اضافه شده است. ترتیب صورت های مالی نیز تغییر یافته است صورت سود و زیان قبل از ترازنامه ارائه گردیده است. نام ترازنامه به صورت وضعیت مالی تغییر پیدا کرده است.

در صورت های مالی قبلی ترازنامه به شکل T ارائه میگردید ، در صورتی که در صورت های مالی جدید اقلام صورت وضعیت مالی یا ترازنامه به صورت ستونی زیر هم قرار میگیرند و اولویت قرار گیری اقلام به این صورت میباشد که اقلامی که از قدرت نقد شوندگی کمتری برخوردارند در ردیف های بالا تر قرار میگیرند.

یک نکته مهم در صورت سود و زیان این مورد میباشد که مالیات بر درآمد در این صورت مالی با عنوان هزینه مالیات بر درآمد در نظر گرفته شده است.

صورت جریانهای نقدی از پنج طبقه به سه طبقه کاهش یافت.

تغییرات صورت های مالی اساسی سازمان حسابرسی طبق استانداردهای جدید حسابداری (بروز شده استاندارد حسابداری ۳۵ مالیات بر درآمد)

سازمان حسابرسی طی بخشنامه ای در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۴ به تمام مدیران حسابرسی کشور انتشار صورت های مالی نمونه که بر اساس استانداردهای حسابداری جدید، به شماره های:

  • استاندار بروز شده شماره ۱: ارائه صورت های مالی
  • استاندار بروز شده شماره ۲: صورت جریانهای نقدی
  • استاندار بروز شده شماره ۳۴: رویه های حسابداری ، تغییر در برآورد های حسابداری و اشتباهات
  • استاندارد بروز شده شماره ۳۵: مالیات بر درآمد
  • استاندار بروز شده شماره ۳۶:ابزارهای مالی : ارائه
  • استاندار بروز شده شماره ۳۷: ابزار های مالی: افشا

و بر مبنای استاندارهای حسابداری بین المللی و گزارشگری مالی بین المللی IFRS با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار بروز رسانی شده است، را اعلام نمود

از طریق لینک زیر دانلود نمایید
امتیاز مقاله
5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *